Alles over Eetkomeet

Dagelijks koken we verse maaltijden voor onze kleine sterren.
Vers, gevarieerd en gezond eten is een van de grote uitdagingen voor jonge ouders. Maar liefst 60% van de kinderen eet dan ook te weinig groente, terwijl het juist in de eerste levensjaren zo belangrijk is om de juiste voeding binnen te krijgen.

Eetkomeet staat voor ‘kom, eet mee’! Wij geloven in ‘zien eten, doet eten’.
En waar kan dat nou beter dan wanneer je lekker met je vriendjes en vriendinnetjes aan tafel zit? Een kinderdagverblijf is dé perfecte plek om met vers en gezond eten te ‘oefenen’ en samen op smaakavontuur te gaan. Een extra service voor een kinderopvang om de ouders te ontzorgen en de geruststelling te bieden dat zijn/haar kind gezond eet.

maaltijden kinderopvang

Ruimte in aanbod en flexibiliteit

Eetkomeet is onderdeel van de Eetgemak Groep. Onze missie? Lekker en gezond eten in elke levensfase. Van klein tot groot, ieder heeft recht op een gezonde maaltijd. Met Eetkomeet richten we ons op (jonge) kinderen die op kinderopvang en buitenschoolse opvang een gezonde maaltijd kunnen ontvangen. Naast Eetkomeet biedt de Eetgemak Groep ook oplossingen voor personen in andere levensfases, waaronder de zorg in ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties en de thuismarkt met andere merken als Eetgemak, Vers voor Thuis en FoodforCare.

warme maaltijden kinderopvang
maaltijden kinderopvang

Speciaal voor onze kleine sterren

Wie zijn wij

Door deze kennis en capaciteit in huis te hebben, is Eetkomeet in staat specifiek voor kinderen flexibel te zijn in aanbod, hoeveelheden, kwaliteit, dieetwensen en leveringen. Met een team van koks, productontwikkelaars en diëtisten zijn we continu op zoek naar verbetering in de ontwikkeling van onze maaltijden.

Met deze kennis op gebied van voedingsbehoeften in de verschillende levensfases kunnen we efficiënt inspelen met ons aanbod per doelgroep. Door onze schaalgrootte zijn we in staat binnen 48 uur de maaltijden uit te leveren en garanderen een houdbaarheid van tot ten minste 6 dagen met behoud van de juiste voedingswaarden.

Eetgemak Groep, lekker & gezond eten.

De Eetgemak Groep staat voor lekker & gezond eten en wil daarmee impact maken gedurende de verschillende levensfases. Van klein tot groot; iedereen heeft recht op een gezonde maaltijd.

Ga mee op smaakavontuur! Bestel een gratis proefbox.

Ben jij benieuwd naar onze verse en gezonde maaltijden en wil je dit graag eens uitproberen op jouw kinderdagverblijf of BSO? Bestel dan vrijblijvend een gratis proefbox en ontdek de smaken van Eetkomeet.
proefbox warme maaltijden kinderopvang