Duurzaamheid: Eetkomeet als groene partner

Stilstaan bij sociale, ethische en ecologische impact op het milieu: maatschappelijk duurzaam ondernemen. Op integrale wijze voeren wij dit door in al onze bedrijfsprocessen. We zijn continu op zoek naar oplossingen om onze processen zo in te richten dat zij een minimale impact hebben op mens, milieu en samenleving. Om deze ambities na te streven, betrekken wij medewerkers relaties en klanten bij ons MVO-beleid.

maaltijden kinderopvang

Bewuste keuze voor duurzaam

Een belangrijke pijler in het duurzaamheidsbeleid van Eetkomeet is het verminderen van plastic. Een van de manieren om dit te bereiken is het retour nemen van de verpakkingen bij onze klanten om deze te laten recyclen.

maaltijden kinderopvang
maaltijden kinderopvang

Koken op maat

Ook zijn we erg trots op ons unieke en flexibele bestelsysteem. We koken op bestelling en dus op maat. Ons systeem berekent de meest gunstige bestelhoeveelheid op basis van hoeveel kinderen mee-eten en kookt dus ‘op maat’. Hiermee voorkomen we voedselverspilling en dat is een grote winst!

Investeren in de mens

Onze medewerkers maken ons bedrijf. Daarom zorgen wij voor goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een positieve werksfeer. Met gelijke kansen voor iedereen. Ook mensen met een arbeidshandicap of afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom bij ons. Om ook mensen buiten ons bedrijf te helpen, sponsoren we diverse maatschappelijke organisaties en doneren we wekelijks maaltijden aan de voedselbank. Want ieder mens heeft recht op een verse en gezonde maaltijd.

Ga mee op smaakavontuur! Bestel een gratis proefbox.

Ben jij benieuwd naar onze verse en gezonde maaltijden en wil je dit graag eens uitproberen op jouw kinderdagverblijf of BSO? Bestel dan vrijblijvend een gratis proefbox en ontdek de smaken van Eetkomeet.
proefbox warme maaltijden kinderopvang