ontwerp-zonder-titel--11-

Maaltijden

Je kunt kiezen tussen een biologisch en regulier menu, en die menu’s wisselen vier keer per jaar. Daarnaast leveren wij ook de door jou gevraagde diëten en maaltijden voor geloofsovertuiging: Gluten- en lactosevrij, hypoallergeen, halal en veganistisch.

Voor onze kindvriendelijke gerechtjes houden wij uiteraard rekening met het gebruik van zout en kruiden. Bij het bereiden van de maaltijden beperken we dit tot een minimum. Witte pasta of witte rijst? Wij kiezen bewust voor pastagerechten op basis van volkoren granen en zilvervliesrijst!

Bij onze maaltijden staat kwaliteit en smaak altijd voorop. Alle ingrediënten komen van met zorg geselecteerde producenten en toeleveranciers. 

ontwerp-zonder-titel--12-

Maaltijden voor elk dieet
Onze koks en diëtisten doen er alles aan om onze maaltijden af te stemmen op de wensen en behoeften van de kinderen binnen jouw kinderdagverblijf. Zijn er specifieke dieetvragen of zoek je oplossingen voor specifieke of complexe dieetvragen? Dan helpen onze diëtisten hier graag bij. Ook voor kinderen met speciale dieetwensen of een bepaalde geloofsovertuiging maken wij heerlijke maaltijden.

ontwerp-zonder-titel--13-

Richtlijnen Voedingscentrum
Wat de hoeveelheden en samenstelling van de maaltijden betreft, volgen wij de richtlijnen van het Voedingscentrum. Wij werken hiervoor nauw samen met productontwikkelaars en diëtisten. Ook voor advies omtrent voedselveiligheid, bewaar- en bereidingsinstructies is Eetkomeet er voor jou!

ontwerp-zonder-titel--14-

Kwaliteitscontrole
De producten en toeleveranciers worden gecontroleerd op kwaliteit en productveiligheid. Bovendien zijn alle processen en producten FSSC 22000 Food gecertificeerd. Dit is één van de hoogst mogelijke certificeringen op het gebied van voedselveiligheid, traceerbaarheid en kwaliteit. 

Onze biologische maaltijden zijn Skal gecertificeerd. Dit betekent dat de bereiding van onze biologische maaltijden en maaltijdcomponenten voldoet aan de vastgestelde eisen voor de biologische productiemethode. 

Daarnaast is Eetkomeet in het bezit van een Halal International Control certificaat. Dit houdt in dat er in onze keukens, naast de wettelijk geldende voorschriften, wordt gelet of de gebruikte producten en de bereidingswijze voldoen aan de halal richtlijnen.