scherm2

Hoe werkt het

Bestelgemak
Ons digitale bestelsysteem berekent automatisch de meest gunstige bestelhoeveelheid op basis van het aantal kinderen dat mee-eet. 

Na het plaatsen van een bestelling kopen wij verse ingrediënten in bij onze lokale leveranciers. Onze maaltijden worden vers bereid, direct teruggekoeld naar onder de 5 graden Celsius, luchtdicht verpakt en koelvers bij de kinderopvang bezorgd. Zo ben je altijd zeker van een overheerlijke gezonde maaltijd met behoud van zoveel mogelijk vitaminen en mineralen. De kinderen krijgen zo dus altijd een verse maaltijd!

Verpakkingen
Wij leveren een grote verscheidenheid aan verpakkingen. Onze verpakkingen zijn geschikt voor magnetron, contactwarmte en ovens. 

ontwerp-zonder-titel--27-

Levering
Onze gerechten zijn zo vers mogelijk en de levering van de maaltijden moet dan ook goed geregeld zijn. Om dit te realiseren rijden onze koelbussen rechtstreeks van uit onze keukens naar jouw kinderopvang. 

Vers vanuit onze keukens leveren wij dagelijks bestellingen door heel Nederland en België. Met gekoeld transport, via vaste routes, op flexibele aflevertijden.