FAQ

Heeft u een vraag? De meest gestelde vragen staan hieronder.

Wat kookt Eetkomeet?

Wij koken verse én gezonde kindvriendelijke gerechten voor de kinderopvang. Onze gerechtjes worden elke dag bereid met verse ingrediënten en producten uit het seizoen. De warme maaltijden worden vaak tussen de middag gegeten als vervanger van brood.

Waar bestaan jullie maaltijden uit?

Bij de bereiding van onze maaltijden gebruiken we verse ingrediënten en producten uit het seizoen. Onze maaltijden bestaan uit diverse groenten, een stukje vlees of vis en volkoren producten. Wij bieden ook vegetarische en dieetgerelateerde gerechtjes aan. Voor onze kindvriendelijke gerechtjes houden wij uiteraard rekening met het gebruik van zout en kruiden. 

Hoe vers zijn de maaltijden?

Onze maaltijden zijn supervers! Elke dag koken wij de gerechtjes met verse ingrediënten en producten uit het seizoen. De houdbaarheid van de maaltijden wordt op geen enkele manier verlengt. Zo ben je dus altijd zeker van verse maaltijden!

Kookt Eetkomeet ook biologisch?

Deels! Wij bieden namelijk een beter alternatief: het hybride menu. Dit menu is een combinatie van biologisch vlees, biologische zetmeelproducten en verantwoorde ingrediënten die op duurzame wijze verwerkt worden. Met deze combinatie maken wij naar ons idee de meeste impact op een betere wereld. We proberen namelijk zoveel mogelijk onnodig dierenleed te voorkomen door alleen met biologisch vlees te werken maar we halen onze groentes het liefst bij de lokale boeren op zodat die geen onnodige kilometers hoeven af te leggen. Dus biologisch waar het echt een verschil maakt en anders zo dicht mogelijk bij de bron. 

Heeft Eetkomeet ook dieetmaaltijden?

Jazeker! Wij doen er alles aan om de maaltijden af te stemmen op de wensen en behoeften van de kinderen binnen jouw opvang. Alle gangbare voedingsprofielen zijn bij ons dan ook verkrijgbaar. Naast onze verschillende menukeuzes leveren wij ook diverse diëten of maaltijden voor geloofsovertuigingen. 

Hoe verwarm ik de gerechten?

De maaltijden kunnen worden opgewarmd in een heteluchtoven of in een magnetron in gesloten verpakking.  

Hoe bewaar ik de maaltijden?

De maaltijden worden (koel)vers ingepakt en zijn na levering nog tenminste 6 dagen houdbaar in de koelkast. De uiterste houdbaarheidsdatum staat altijd vermeld op de verpakking. Genoeg tijd om te smullen dus!

Hoe bestel ik de maaltijden?

Bent u al klant? Dan kunt u onze maaltijden bestellen door in te loggen via de knop rechtsboven te klikken op 'Bestaande klant'. Bent u nog geen klant, maar nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik dan op 'meer informatie' of neem contact op via 088 - 111 21 22 of mail naar service@eetkomeet.nl.

Ons digitale bestelsysteem berekent automatisch de meest gunstige bestelhoeveelheid op basis van het aantal kindjes dat mee-eet.

Kan ik mijn bestelling makkelijk aanpassen of annuleren?

Ja, dat kan! Een bestelling kan gemakkelijk aangepast of geannuleerd worden tot voor de sluitingsdatum. 

Wat als ik vergeet te bestellen?

Vergeten te bestellen? Geen probleem! Stuur dan even een mailtje naar service@eetkomeet.nl, dan helpen we je graag verder. 

Hoe wordt er bezorgd?

Onze koelbussen rijden rechtstreeks vanuit onze keukens naar jouw kinderopvang. Dagelijks leveren wij verse maaltijden door heel Nederland en België met gekoeld transport, via vaste routes, op flexibele aflevertijden. 

Hoe vaak in de week worden maaltijden geleverd?

De frequentie van de levering stemmen wij graag af op de wensen en behoeften van jouw kinderdagverblijf. Wij houden ook rekening met het aantal kinderen dat mee-eet en de koelcapaciteit. 

Wat kost een maaltijd?

De prijs van een maaltijd is afhankelijk van het aantal kinderen dat mee-eet. Wil je meer informatie? Bel dan even naar 088 - 111 21 22 of mail naar service@eetkomeet.nl.

Koken jullie ook voor de buitenschoolse opvang?

Zeker! Wij leveren ook maaltijden aan de buitenschoolse opvang.