MVO

Stilstaan bij de sociale, ethische en ecologische impact op het milieu; maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op integrale wijze voeren wij dit door in al onze bedrijfsprocessen. Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen om onze processen zo in te richten dat zij een minimale impact hebben op mens, milieu en samenleving. Om deze ambities na te streven, betrekken wij medewerkers, relaties en klanten bij ons MVO-beleid.

Een onderdeel van ons MVO-beleid is de optie bieden om verpakkingen retour te nemen om deze te laten recyclen.
Klik hier voor meer informatie.

ontwerp-zonder-titel--15-

Bewuste keuze voor duurzaam
Wij zetten ons in voor kwaliteit en duurzaamheid in de gehele keten. Onze voorkeur gaat nadrukkelijk uit naar producten van zoveel mogelijk lokale leveranciers, vlees dat diervriendelijk is geproduceerd en duurzaam gevangen of gekweekte vis. 

 

potato-1628500-12801

Aandacht voor milieu
Als maaltijdenproducent gaan wij op verantwoorde wijze om met levensmiddelen en energie. Dagelijks werken wij aan oplossingen om onze milieu-impact zoveel mogelijk te beperken. Dit doen wij door onder meer gebruik te maken van energiezuinig apparatuur voor ons productieproces, de inzet van milieuvriendelijke verpakkingen en afvalstromen op de juiste wijze te scheiden. Om voedselverspilling tegen te gaan, produceren wij vanzelfsprekend geen maaltijden op voorraad.

Tenslotte sponsoren wij diverse (maatschappelijke) organisaties en doneren wij wekelijks maaltijden aan lokale voedselbanken. 

jel-80011

Investeren in de mens 
Onze medewerkers maken het bedrijf tot wat het is. Daarom dragen wij zorg voor goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een positieve werksfeer. Hierbij zijn gelijke kansen een absolute vereiste. Wij maken ons daarom ook sterk voor Social Return waarbij wij ontwikkelingsplekken aanbieden aan mensen met een arbeidshandicap of afstand tot de arbeidsmarkt.