MVO

Stilstaan bij de sociale, ethische en ecologische impact op het milieu; maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op integrale wijze voeren wij dit door in al onze bedrijfsprocessen. Wij zijn altijd op zoek naar oplossingen om onze processen zo in te richten dat zij een minimale impact hebben op mens, milieu en samenleving. Om deze ambities na te streven, betrekken wij medewerkers, relaties en klanten bij ons MVO-beleid.

Een onderdeel van ons MVO-beleid is de optie bieden om verpakkingen retour te nemen om deze te laten recyclen.
Klik hier voor meer informatie.

ontwerp-zonder-titel--15-

Bewuste keuze voor duurzaam
Wij zetten ons in voor kwaliteit en duurzaamheid in de gehele keten. We gebruiken daarom zoveel mogelijk producten van lokale leveranciers, vlees dat diervriendelijk is geproduceerd en duurzaam gevangen of gekweekte vis.

 

potato-1628500-12801

Aandacht voor milieu
We gaan zuinig om met levensmiddelen en energie. Dagelijks werken wij aan oplossingen om onze milieu-impact zoveel mogelijk te beperken. Bijvoorbeeld door energiezuinige apparatuur te gebruiken in ons productieproces, door milieuvriendelijke verpakkingen in te zetten en door afvalstromen op de juiste wijze te scheiden. En we leveren op maat; om voedselverspilling tegen te gaan produceren wij geen maaltijden op voorraad. Tevens sponsoren wij diverse (maatschappelijke) organisaties en doneren wij wekelijks maaltijden aan lokale voedselbanken.

Tenslotte nemen wij verpakkingen retour om te laten recyclen. Neem voor meer informatie hierover contact op met jouw accountmanager.

jel-80011

Investeren in de mens 
Onze medewerkers maken ons bedrijf. Daarom zorgen wij voor goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een positieve werksfeer. Met gelijke kansen voor iedereen. Ook mensen met een arbeidshandicap of afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom bij ons. Om ook mensen buiten ons bedrijf te helpen, sponsoren we diverse maatschappelijke organisaties en doneren we wekelijks maaltijden aan de voedselbank. Want ieder mens heeft recht op een verse en gezonde maaltijd.